Een Warm Hart Voor Senegal

vzw Een Warm Hart voor Senegal

vzw Een warm hart voor Senegal verzamelt fondsen in via allerhande activiteiten zoals deelname aan de lokale wereldmarkt, de organisatie van een jaarlijkse pannenkoekendag en spaghettidag, de verkoop van steunkaarten, enz… 

Jaarlijks worden hulpgoederen vervoerd naar Senegal. De bedeling van deze goederen gebeurt persoonlijk in diverse brousse-dorpen, scholen en sportverenigingen in de regio van Mbour.

Ontdek hun assortiment aan heerlijke wijnen

De opbrengst van deze wijnverkoop gaat integraal naar de verdere bouw van het schoolproject 2023.

Eind Juni van dit jaar begon men aan de bouw van het derde klasje in Sindine. De werken schoten goed op, we hopen het klasje volledig af en uitgerust te hebben met het nodige meubilair tegen het einde van dit jaar.

Met de opbrengst van deze spaghetti dag en wijnverkoop zullen we dan in staat zijn om begin volgend jaar aan het vierde klasje te beginnen. Het is de bedoeling om deze school verder uit te bouwen tot een volwaardige school met 6 klaslokalen, lerarenverblijf, meubilair, sanitaire blok, een omheining en beplanting voor de schaduw. Het totale bedrag zal rond de €60.000 euro uitkomen. 

Mogen wij ook op jouw steun rekenen?

Een Warm Hart voor Senegal.

De Dreef Groepspraktijk

U kan bij De Dreef Groepspraktijk terecht voor kinesitherapie, medische pedicure, personal training & groepslessen, preventie en coaching.

Pro4Paws

VP Accountants

Meer info.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x