VP Accountants

Boekhouder, fiscalist, accountant of sociaal juridisch advies gezocht? Welkom bij VP Accountants & Belastingconsulenten, de vertrouwenspersoon van elke ondernemer en zelfstandige.

Wie is Jan Van Cauwenbergh?

Jan is erkend bij het ITAA (Institute for Tax Advisors & Accountants) als gecertificeerd (fiscaal) accountant. Hij studeerde af als Master in Management aan de K.U. Leuven. Voordien behaalde hij ook een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Doorheen zijn loopbaan heeft Jan een ruime ervaring opgebouwd in de algemene accountancy werkzaamheden en fiscaliteit. Jan wenst vanuit een 360° invalshoek de klant te begeleiden op financieel, fiscaal en juridisch vlak.

Jan moedigt ondernemerschap aan, en wil vooral een klankbord zijn naar de ondernemer en hem begeleiden. Hij heeft een brede ervaring als adviseur van kleine en middelgrote ondernemingen en start-ups. Verder ondersteunt hij ondernemers bij waarderingen, onderzoeken, begeleidingen bij overnames en due diligence opdrachten.

Boekhouder bij VP Accountants & Belastingconsulenten.

Wie is VP Accountants & Belastingconsulenten?

Onze economische omgeving verandert aan een razend tempo. Alert reageren is een must. Je hebt dan ook méér nodig dan een doorsnee accountantskantoor. Je moet kunnen rekenen op een financiële en fiscale specialist die je cijfers “leest”, die je vanuit een jarenlange expertise helpt om slimme beslissingen te nemen. Een accountant die ideeën op tafel gooit, opportuniteiten ziet en die je buikgevoel bijstuurt waar nodig. Zowel bij je opstart, doorheen je activiteiten, tot en met een succesvolle overdracht. De duurzame groei van jouw onderneming, dat is wat ons kantoor drijft. Elke dag opnieuw.

We werken met een relatief jong team – een bewuste keuze. De wereld van de accountancy en fiscaliteit is constant in beweging. Jonge mensen omarmen die dynamiek met veel enthousiasme en daar profiteert ons cliënteel elke dag van.

Kantoor van VP Accountants & Belastingconsulenten.

De Dreef Groepspraktijk

U kan bij De Dreef Groepspraktijk terecht voor kinesitherapie, medische pedicure, personal training & groepslessen, preventie en coaching.

Pro4Paws

Shrinkwrap Solutions

Meer info.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x