Sander Claes Development

Webdevelopment & consultancy

We provide consulting and web development services. Sander Claes Development advices companies on their technical processes and set up strategies for implementation.

Wat is development?

Bron - Web development is een breed begrip. Het is een verzamelnaam voor alles wat met het ontwerpen en ontwikkelen van een website of andere web oplossingen. In dit artikel zal ik je er van alles over vertellen. 

Front-end development

Front-end development staat ook wel bekend als de voorkant van de website. Een front end developer schrijft HTML, CSS en JavaScript codes om een website of Webapplicatie vorm te geven. Ze laten aan de gebruiker zien waar hoe ze gebruikt kunnen maken van de website. Front-end developers moeten er rekening mee houden dat de online wereld constant verandert, de tools waarmee gewerkt veranderen daarin mee. Hierdoor dient een front-end developer altijd open te staan voor verandering en innovatie. (Bron: Social Elephant)

Back-end development

Een Back-end developer richt zich op het ontwikkelen en onderhouden van de kern functionele logica en de exploitatie van een software- of informatiesysteem. De belangrijkste taak of rol van een back-end developer is het beveiligen van gegevens en diensten op het front end systeem of het aanbieden van software via programmatische middelen. Back-end developers creƫren en onderhouden ook de back-end, dat bestaat uit de kern applicatie logica, databases, data en applicatie-integratie, api en andere processen. Bovendien concentreert een back-end developer ook op het testen en debuggen van elke back-end applicatie of systeem. Een Full Stack Developer is in staat tot het uitvoeren van taken op elk niveau van de technische stack waar zij zich begeeft. (Bron: Social Elephant)

De Dreef Groepspraktijk

U kan bij De Dreef Groepspraktijk terecht voor kinesitherapie, medische pedicure, personal training & groepslessen, preventie en coaching.

Pro4Paws

VP Accountants

Meer info.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x