Touch of Wellbeing

Ontspanning en welzijn op het werk? Welkom bij Touch of Wellbeing.

Maak kennis met Linde Boonen

Hallo, ik ben Linde!

Een quote die van toepassing is op mij: “Er is altijd iets te leren en te ontdekken”. Mijn leven lang al ga ik nieuwe uitdagingen aan. Ik word gedreven door een grote nieuwsgierigheid en leergierigheid. En zo kan ik putten uit een brede waaier van levens- en werkervaring.

Mijn passie ligt in het onderzoeken en begeleiden van hoe mensen zich kunnen ontwikkelen naar een vitaal en blij leven. In 2006 richtte ik een school op voor shiatsu-stoelmassage. Ik heb nog steeds een bedrijf voor (stoel)massages en workshops rondomgaan met stress in bedrijven.

Van 1998 tot 2008 heb ik vele workshops uitgewerkt en begeleid in zelfontwikkeling en lichaamsbewustzijn. Nu geef ik voornamelijk workshops rondomgaan met stress en groeien naar vitaliteit.

Ik kan putten uit een brede ervaring in Ademhalingstherapie (rebirthing), Lichaamsgerichte therapie, Tao-yoga, Shiatsu, Stoelmassage, NLP, Systeemwerk, werken als leidinggevende, Life-coaching en Stress- en Burnout coaching.

Ik hou van mijn kinderen en kleinkinderen. Mijn partner. Mensen in het algemeen. Mijn eerste kop koffie 's morgens. Workshops geven. Schilderen. Natuur. Rondhangen met vrienden. De geur van pijnbomen.

Ik werk samen met een sterk team van freelance professioneel opgeleide en gecertificeerde masseurs, trainers en yogaleraren. Anatomie en fysiologie maakte deel uit van onze opleidingen.

Ontdek Touch of Wellbeing

Welzijn groeit. Ziekteverzuim daalt. Dat willen we toch?

Met een ruim 20 jaar lange ervaring in o.a bedrijfsmassages, workshops omgaan met stress en burnout coaching, kunnen we bouwen op een diepgaande expertise in dit vakgebied.

We zijn een dynamisch team van goed opgeleide masseurs, trainers en coaches. Wij bieden een vakkundige service-op-maat in diverse gebieden van stressmanagement.

En ook wij doen ons werk met veel plezier!

Workshop omgaan met stress.

Energylux

Maxi-Poort

De Asbestwaarnemer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x