HÄVN

Eventlocatie Leuven

Op zoek naar de perfecte eventlocatie in Leuven om jouw speciale gelegenheid te vieren? Zoek niet verder, want Hävn is dé bestemming waar dromen werkelijkheid worden. Of je nu een privéfeest, bedrijfsevenement, communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeest of een vergadering wilt organiseren, wij bieden de ultieme ruimte en service om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze zaal, gelegen in het schilderachtige Heverlee, is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Met een ruime capaciteit van 60 personen, is er voldoende ruimte voor al je gasten om comfortabel te genieten van het feest.

Een van de grootste voordelen van Hävn is dat we niet alleen de perfecte eventlocatie bieden, maar ook een uitgebreide cateringdienst om aan al jouw culinaire wensen te voldoen. Onze ervaren chefs bereiden heerlijke gerechten die de smaakpapillen van je gasten zullen verwennen, of het nu gaat om een formeel diner of een informele babyborrel.

HÄVN Heverlee - eventlocatie Leuven

Privéfeest organiseren?

Voor degenen die op zoek zijn naar de ideale locatie voor privéfeesten, is Hävn in Heverlee de ultieme keuze. Gezellige zaal huren verjaardag, prachtige communie feest locatie, intieme koffietafel of sfeervolle feestzaal babyborrel… bij ons ben je aan het juiste adres. Onze evenementenruimte kan volledig worden aangepast aan jouw thema en behoeften, zodat je jouw speciale gelegenheid op jouw eigen unieke manier kunt vieren.

Bedrijfsevent plannen?

Voor bedrijfsgerelateerde evenementen bieden we een moderne vergaderzaal in Leuven. Onze vergaderruimte is uitgerust met alle benodigde voorzieningen om productieve bijeenkomsten te garanderen. Of je nu een belangrijke presentatie wilt geven of teambuildingactiviteiten wilt organiseren, wij zorgen voor de perfecte setting.

Feestzaal huren Leuven - HÄVN Heverlee

Contactgegevens HÄVN

Laat ons jouw visie realiseren en maak van elk moment een onvergetelijke herinnering bij Hävn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Energylux

Maxi-Poort

De Asbestwaarnemer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x